Morgendagens stjerner

libero1

EM starter på fredag, og vi kommer desværre til at kigge langt efter de danske drenge. Men hvad gør det egentlig, når man har sin helt egen lille stjerne derhjemme.

Vi har brugt Libero til Oskar siden han var helt lille, og de har altid holdt numsen blød og tør. Sommerens fodboldfeber har ramt Up & Go og Comfort bleerne, der er blevet pyntet med de rød/hvide farver og fodbolde, og det bliver ikke meget sødere. Og dog. For du kan nemlig også score en landsholdsdragt med navn til din lille stjerne (str. 86/92) derhjemme. Hver ble-pakke (Up&Go og Comfort i fodbold-design + Touch) har en kode, og når du har samlet 10 af dem er dragten hjemme.

Du kan også prøve lykken lige her på bloggen, hvor jeg udlover et styks landholdsdragt (str. 86/92) + bleer til en heldig lille pige eller dreng.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at sende en mail med dit barns ble-størrelse til konkurrence@octobernine.dk. Jeg trækker en vinder fredag d. 10. og vinderen får direkte besked.

Og så bliver du simpelthen nødt til at se den her video, som Libero har lavet i forbindelse med kampagnen. Er den ikke bare alt for kær?

libero7

libero10

libero5

libero2

libero8

libero4

libero9

libero6

sponsoreret indlæg

Leave a Reply