Shop til din Mini Me

Mini Me Cph

Mini Me åbnede for et par måneder siden på Frederiksberg, og butikken er et paradis for sneakers-elskende børn (og deres forældre). Nu har butikken endelig åbnet en webshop, MiniMeCph.com, hvor du kan shoppe de sejeste sneakers, cool tracksuits, tees og andet tøj til både toddlers og de lidt ældre børn, samt et lille lækkert udvalg af accessories.

Du finder Mini Me lige her.

Morgendagens stjerner

libero1

EM starter på fredag, og vi kommer desværre til at kigge langt efter de danske drenge. Men hvad gør det egentlig, når man har sin helt egen lille stjerne derhjemme.

Vi har brugt Libero til Oskar siden han var helt lille, og de har altid holdt numsen blød og tør. Sommerens fodboldfeber har ramt Up & Go og Comfort bleerne, der er blevet pyntet med de rød/hvide farver og fodbolde, og det bliver ikke meget sødere. Og dog. For du kan nemlig også score en landsholdsdragt med navn til din lille stjerne (str. 86/92) derhjemme. Hver ble-pakke (Up&Go og Comfort i fodbold-design + Touch) har en kode, og når du har samlet 10 af dem er dragten hjemme.

Du kan også prøve lykken lige her på bloggen, hvor jeg udlover et styks landholdsdragt (str. 86/92) + bleer til en heldig lille pige eller dreng.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at sende en mail med dit barns ble-størrelse til konkurrence@octobernine.dk. Jeg trækker en vinder fredag d. 10. og vinderen får direkte besked.

Og så bliver du simpelthen nødt til at se den her video, som Libero har lavet i forbindelse med kampagnen. Er den ikke bare alt for kær?

libero7

libero10

libero5

libero2

libero8

libero4

libero9

libero6

sponsoreret indlæg

Adressebogen: Smallable

smallable4

Jeg har tidligere skrevet om Smallable.com, hvor jeg shopper rigtig meget af Oskars tøj. Sidste år åbnede onlineshoppen sin første butik, og da jeg i sidste måned var en tur i Paris stod den selvfølgelig ret højt på min shoppeliste. Og den skuffede ikke. Ganske vidst er udvalget meget mindre end online, men den er bestemt stadig et besøg værd. Her er masser af små finurligheder og ideer til børneværelset, og et fint udvalg af tøj til både de helt små og de lidt større. Fint og fransk.

smallable7

smallable1

smallable8

smallable2

smallable5

smallable3

smallable6

Smallable, 81 Rue du Cherche-Midi, 75006 Paris, France

De første ord

oskar17mdr

NORLIE sweatshirt + GRO hue

Snart halvandet år… Og med fuld fart på. Ord kommer der stadig ikke mange af og det er indtil videre begrænset til ‘A det?’, ‘Ma’ (for mad) og ‘Maaahhh’ som jeg bilder mig selv ind betyder mor. Det er tydeligt, at han forstår langt det meste, men ordene lader vente på sig.

Oskar har til gengæld altid været virkelig god motorisk og han elsker at løbe rundt og udforske. Jo vildere des bedre. Faktisk er det først i løbet af de sidste par måneder, at han kan kigge koncentreret i en bog i mere end et minuts tid. Om det har haft betydning for hans sprog-evner er ikke til at sige, men det ville jo give meget god mening.

Vi bruger meget tid på at træne hans koncentrationsevne, og lige nu handler det især om at få ham til at pege på ting vi ser rundt omkring eller i en bog. Og at tale om alt, hvad vi ser. Og i takt med, at han bliver bedre til at holde sit fokus er jeg også sikker på, at sproget kommer. Og jeg glæder mig!

I Libero-klubben fandt jeg i øvrigt et par gode huskeregler når man skal lære sit barn at tale. Læs med her.

SHOPPE-FAVORITTER

petit beateau2

petit bateau1

I sidste uge var jeg i Paris, og hvor min liste over skal-besøge-butikker tidligere stort set kun var fyldt med butikker til mig selv, er der nu efterhånden flere børnetøjsbutikker på listen. En af mine all-time favoritter er klassikeren Petit Bateau, som jeg elsker for deres bodystockings, sweatshirts, jakker og jogging-bukser. Det er lidt billigere at købe Petit Bateau i udlandet end i Danmark, så jeg fik fyldt op på bodystockings og fandt også et par seje nye sweatshirts til Oskar. Og han var alligevel ikke den eneste, der blev forkælet i Paris. Jeg fik nemlig endelig fat i de Chanel sko, som jeg har drømt om det sidste halve år.

NIKE CORTEZ

nikecortez

Oskar er mindst ligeså vild med sine nye Nike ‘cortez’ sko som jeg er. Vi var hjemme det meste af weekenden, og han nægtede at tage dem af. Og det forstår jeg sådan set godt. Jeg købte dem på Sarenza, hvor de dog i mellemtiden er blevet udsolgt.

Til gengæld har jeg fundet dem lige her.